Cozonac insiropat cu migdale – 1.4-1.5 kg

150,00 lei

Descriere

Cozonac insiropat cu migdale, merisoare si portocale confiate este desertul care impleteste traditionalul cu rafinamentul. Insiropat in cognac Cointreau si cu o compozitie lejera si fresh, acest produs este deliciul sarbatorilor de iarna.

Pentru ca ne plac provocarile si pentru ca va doriti produse lejere si fresh, propunerea noastra este acest cozonac insiropat. In loc de nuca propunem migdalele, merisoarele si portocalele, iar pentru un gust desavarsit, insiroparea se face cu cognac Cointreau.

Produsele noastre se pot personaliza asa cum iti doresti, ne poti scrie dorintele tale, iar noi o sa facem tot posibilul sa ai produsul mult dorit.

Cozonac insiropat cu migdale, pufos si gustos este potrivit pentru masa festiva de Craciun pe care o organizezi.  De asemenea el poate face parte din cadoul pregatit pentru cei dragi alaturi de turta dulce.

Gasesti mai multe variante de produse pentru Craciun chiar aici: https://www.sweetconcept.ro/product-category/delicii-pentru-craciun

Pentru comenzi mici sau mari nu ezita sa ne scrii pe adresa de email office@sweetconcept.ro sau sa ne suni la numerele afisate in contact.

Ne place sa luam parte la momentele tale fericite si sa stim ca suntem alaturi de voi cu cele mai bune produse.

Ingredientele naturale si modul de preparare al produselor noastre sunt cartea noastra de vizita. Nu ezita sa ne faci o vizita si sa te convingi.