Sweet Corner

Pachet complet de servicii pentru candy bar personalizat

CandyBar


Daca iti doresti un candy bar de vis pentru evenimentul tau poti apela cu incredere la atelierul de creatie dulciuri Sweet Concept, oferim pachet complet de servicii personalizate candy bar pentru momente speciale.

Impreuna cu consultantii nostri vei alege sortimentele, aromele si detaliile ce vor da o nota personala evenimentului iar apoi echipa atelierului se va ocupa de toate pregatirile ce tin de candy bar personalizat sau candy bar tematic. Pachetul include prepararea deserturilor alese si partea de candy bar design, adica amenajarea coltului dulce in locatie si decorul tematic, totul personalizat pentru evenimentul tau.

Coltul dulce a devenit nelipsit de la petreceri –  candy bar nunti, candy bar botezuri sau candy bar evenimente corporate, toate ocaziile sunt celebrate cu deserturi delicioase care fac invitatii sa tot revina la coltul dulce cu entuziasm de copil.

Candy bar-ul Sweet Concept contine un mix savuros de produse proaspete, preparate din ingrediente de inalta calitatate – cupcakes, macarons, verines, tarte, minieclere, cake pops, biscuiti, torturi si alte delicii, toate aranjate pe platouri si tavi si cu elemente de decor ce redau tematica evenimentului.

Vezi galeria foto

DrinksBar


Pentru iubitorii de combinatii naturale, savuroase si sanatoase, atelierul Sweet Concept poate prepara o gama variata de limonade cu arome speciale si smoothie-uri colorate din fructe si chiar legume proaspete. Combinatiile 100% naturale va vor suprinde!

Toate sortimentele de bauturi delicioase si sanatoase pot fi realizate si in varianta “mini” pentru juniorii de la eveniment – Junior Bar.

Vezi galeria foto