Pachet Turta Dulce Craciun

25,00 lei

Description

Pachet Turta Dulce Craciun este selectia noastra de modele pentru cadoul celor dragi tie. In fiecare an pregatim modele noi de turta dulce personalizata pe care le asezam in pachetele pentru cadou. In culori pastelate si cu nuante si accente de argintiu, turta dulce pentru Craciun poate face parte dintr-un cos cadou complex. Daca doresti sa iti personalizezi turta dulce o putem face inclusiv cu logo-ul companiei tale sau poti alege sa schimbi culorile acesteia.

Pachet Turta Dulce Craciun contine 3 bucati in forme diferite si sunt asezate intr-o punguta transparenta pe care o legam cu panglica.

Pretul pentru acest pachet este de 25 lei/bucata, iar pentru variante personalizate este posibil sa existe costuri suplimentare. Pentru comenzi mai mari sau personalizate, nu ezita sa ne contactezi pe adresa de email office@sweetconcept.ro.

Ne place sa realizam produse personalizate si cu suflet, iar aceste deserturi sunt placerea noastra in sezonul de iarna. Turta dulce respecta reteta originala si pot fi chiar ornamentele din bradul pentru Craciun.

Gasesti mai multe produse pentru Craciun in colectia noastra chiar aici: https://www.sweetconcept.ro/product-category/delicii-pentru-craciun

Daca ai o alta idee despre cum ai vrea sa arate aceasta turat dulce, nu ezita sa ne scrii dorinta ta, iar noi ne ocupam de realizarea lor.