Warning: Declaration of Thumbnail_walker::start_el(&$output, $page, $depth, $args, $current_page) should be compatible with Walker_Page::start_el(&$output, $page, $depth = 0, $args = Array, $current_page = 0) in /home3/r39693swee/public_html/wp-content/themes/sweetconcept/functions.php on line 98

Warning: Declaration of Child_Wrap::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = NULL) in /home3/r39693swee/public_html/wp-content/themes/sweetconcept/functions.php on line 119

Warning: Declaration of Child_Wrap::end_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::end_lvl(&$output, $depth = 0, $args = NULL) in /home3/r39693swee/public_html/wp-content/themes/sweetconcept/functions.php on line 122
Precious Chic Collection – statement wedding cakes - Sweet ConceptSweet Concept

Precious Chic Collection – statement wedding cakes

Jocuri de forme si culori, insertii pretioase si detalii florale, toate se regasesc in torturile statement din colectia Precious Chic. Cele 7 propuneri ale colectiei ilustreaza cele mai noi tendinte pentru torturile de nunta ce aduc un design contemporan cu accente metalice si detalii chic.

Pentru sezonul vara – toamna 2017, maestrii cofetari vin cu propuneri indraznete si pline de fantezie pentru torturile de nunta – accente metalice de inspiratie art-deco, forme geometrice ce atrag privirea, culori intense inspirate din bogatia naturii si toppere ce transmit un dulce mesaj de iubire.

Colectia Precious Chic cuprinde torturi premium, realizate in atelierul Sweet Concept din ingredinte naturale de inalta calitate, preparate cu pasiune si atentie la detalii pentru a completa nunta voastra de vis. Design-ul pretios imbraca un interior delicat si plin de savoare ce va incanta toti invitatii ce va sunt alaturi in ziua speciala.

Geode Cake

Este tortul vedeta al colectiei, un concept inedit ce a captivat sfera media prin originalitatea sa. Tortul Geode este o adevarata opera de arta, inspirata din bogatia naturii! In atelierul Sweet Concept putem transforma piatra pretioasa preferata intr-un delicios tort Geode. Roca ce se vede in interiorul tortului este realizata din cristale de zahar, aranjate rand pe rand, pentru un efect spectaculos!

geode cake geode cake

Rustic Charm

Tortul Rustic Charm este ideal pentru o nunta in aer liber, decorul din flori si frunze se integreaza perfect cu natura din jur iar nuantele aurii ii dau o nota chic. Alege decorul in functie de tematica nuntii si de aranjamentele florale si vei avea un tort de neuitat.

rustic charm

rustic charm

Metallic Glam

Torturile cu detalii metalice se adapteaza cu usurinta oricarui stil si sunt alegerea ideala pentru o nunta eleganta in stilul “urban loft” cu accente geometrice moderne si delicate.

2 logo (1)

3 logo (1) 3 c logo

Princess Cake

O bijuterie care va atrage, cu siguranta, privirile si admiratia invitatilor. Tortul este decorat cu elemente argintii ce compun o bijuterie delicata si comestibila, un tort demn de nunta unei printese!

princess cake princess cake

Radiant graphic

Torturile ce imbina elementele grafice cu accente de culoare fac parte din tendintele anului 2017 pe care le poti adapta cu usurinta tematicii alese pentru nunta voastra. Poti alege o singura nuanta pastel sau un joc de culori “his and hers”, momentul dulce o sa fie, cu siguranta, unul special.

6 a logo 7 a logo 7 e logo

Alege atelierul Sweet Concept pentru nunta voastra si veti avea la dispozitie o echipa de specialisti ce iti vor crea un tort cu adevarat Precious Chic!

 

Multumim atelierului de design floral enRose pentru decorul tortului Rustic Charm.

Photo credits: Marius Dragne Photograher

PR & comunicare: Andreea Nechifor – Forward ID

 

 

Tag-uri: