Cozonac clasic cu nuca si cacao – 1.2-1.3 kg

120,00 lei

Descriere

Cozonac clasic cu nuca si cacao, pufosul nostru bogat in umplutura si realizat dupa o reteta traditionala, este vedeta mesei festive pentru Craciun.

Cozonac pufos si aromat, cu cacao si nuca ce poarta gustul copilariei si bucura pe oricine ii primeste in dar. Acesti cozonaci se pot comanda individual sau pot face parte din cosurile cadou pregatite pentru cei dragi tie.

Reteta clasica pentru acest cozonac este cea cu umplutura de cacao si nuca, insa la cererea voastra, putem adauga stafide sau rahat. Dar ce ati spune de varianta cozonacului clasic la care putem adauga visine? Va spunem noi si clientii ce l-au incercat ca este o nebunie ce trebuie incercata macar o data.

Fiecare cozonac este framantat, umplut si impletit manual si dospeste in tihna la caldura, exact asa cum faceau bunicile noastre cozonacii. Cozonacul nostru are peste 1.2 kilogram, iar pretul este de 120 lei bucata. Pentru fiecare topping solicitat se mai adauga 5 lei in plus fata de pretul lui. Daca nu te-ai convins, te asteptam la sediul nostru pentru a incerca acesti cozonaci. Comenzile se plaseaza telefonic sau pe email.

Cozonac clasic cu nuca si cacao, este desertul sarbatorilor de iarna si nu poate lipsi de pe masa festiva de Craciun. Poti alege si alte variante de cozonaci sau produse pe care le-am pregatit special pentru Craciun http://www.sweetconcept.ro/delicii-pentru-craciun

Pentru o comenzi mai mari sau personalizate nu ezita sa ne contactezi pe adresa de email office@sweetconcept.ro sau telefonic.