Atelier de cadouri și momente dulci

Luna decembrie vine cu aromă de sărbătoare iar Sweet Concept devine atelierul tău de cadouri și momente dulci, pregătite cu dragoste, pentru a fi dăruite din suflet!

Pregătim cu dragoste delicii din ingrediente naturale de înaltă calitate și mereu proaspete – de la îndrăgiții cozonaci pufoși la macarons savuroși și turtă dulce cu decor de iarnă și desigur torturi delicioase cu arome surprinzătoare. Un mix savuros de cadouri și momente dulci pentru cei cărora vrei să le multumești pentru un nou an petrecut împreună.

turta dulce

Aromele fine și deosebite ale produselor sunt garantate de grija pentru ingredientele folosite: făină și ciocolată de calitate superioară, ouă și fructe proaspete și arome 100% naturale. Deliciile Sweet Concept sunt cadoul dulce care bucură pe oricine, de la mic la mare, toți savurăm magia sărbătorilor de iarnă.

Pachetele  Sweet Concept conțin produse premium din ingrediente naturale, concepute pentru mesaje și bugete de tot felul.

Pachete cadou cu delicii premium:

1.Sweet box – 165/170 lei

-1 cozonac clasic/însiropat & glazurat

-9 macarons arome diverse

-100 gr. trufe de ciocolată cu portocale și fistic

-3 bucăți turtă dulce cu decor tematic

pachet corporate

2.Cozonac – 50/55 lei

Cozonacii preparați în atelierul Sweet Concept sunt din ingrediente naturale selectate cu grijă, poți alege varianta clasică de cozonac pufos sau cea gourmet – cozonaci însiropați cu arome fine și glazurați: cozonac cu ciocolată și nucă, însiropat cu cognac sau cozonac cu migdale, merișoare și portocale confiate, însiropat cu Cointreau. Un deliciu de neuitat!

-1 cozonac clasic 50 lei

-1 cozonac însiropat & glazurat 55 lei

cozonaci

3.Macarons mix – 50 lei

-9 macarons arome diverse: șampanie, ciocolată, fistic, zmeură, capsună, cocos, mango și fructul pasiunii, ciocolată și banană, pepene galben.

In atelierul Sweet Concept realizarea de macarons este o adevarată artă perfecționată alături de maeștrii cofetari din Franța, pentru a vă putea oferi macaronii perfecți! 

macarons

4.Gingerbread mix – 25 lei

-3 bucați turtă dulce cu decor tematic

gingerbread

Detalii despre comenzi

Poți comanda cadourile dulci la office@sweetconcept.ro, produsele vor fi preparate special pentru comanda ta, și vor fi degustate proaspete și savuroase. La semnarea contractului, se plătește un avans de 50% din valoarea comenzii iar restul sumei se achită la ridicarea pachetelor cu delicii.

Alege atelierul Sweet Concept pentru cadouri dulci pregătite cu dragoste, pentru a fi dăruite, din suflet, celor dragi!

Tag-uri: