Mini cozonac Corporate – 0.5 kg

75,00 lei

Descriere

Mini cozonac Corporate este varianta pe care o propunem pentru cadourile companiei tale. Comanda minima pentru acest produs este de 30 de bucati, iar umplutura clasica este cu nuca si cacao. La cerere putem adauga si alte ingrediente in acest cozonac cum ar fi stafidele, rahatul, scortisoara sau chiar visine.

Mini cozonac Corporate are o greutate de aproximativ 0,5 kg, iar costul este de 75 lei/bucata. Pentru o oferta personalizata sau pentru mai multe intrebari nu ezita sa ne scrii pe adresa office@sweetconcept.ro.

Cozonacii nostri respecta reteta traditionala, framantati si dospiti in tihna, iar umplutura este una bogata in nuca si cacao de cea mai buna calitate. Cu cat plasati comanda din timp, cu atat o sa avem si mai multa grija ca acesti cozonaci sa primeasca toata atentia cuvenita. Se pot ambala in pungute transparente pe care le legam cu panglica si pot avea inclusiv felicitari atasate.

Gasesti mai multe produse pe care le poti combina pentru a crea cadoul perfect pentru Craciun chiar aici: https://www.sweetconcept.ro/product-category/delicii-pentru-craciun

La cerere putem realiza acesti cozonaci mostra pentru a fi degustati si a se lua decizia cea mai buna cand vine vorba de cadourile pentru Craciun.

Cand vorbim de Craciun sigur ne gandim cu totii la cozonacul clasic cu nuca si cacao. Te asteptam sa il gusti pe al nostru si sa te alaturi clientilor multumiti an de an de produsele noastre.