Pachet Cadou Craciun Fericit

220,00 lei

Descriere

Pachet Cadou Craciun Fericit contine un cozonac clasic cu nuca si cacao, o punguta turta dulce si un vin rosu. Toate produsele ale acestui pachet sunt alese si realizate cu mare atentie si este propunerea noastra pentru cadoul de Craciun.

Pachet Cadou Craciun Fericit spune o poveste frumoasa si in acelasi timp ii multumeste celui care il primeste in dar. Cozonacul este cel clasic cu nuca si cacao, punguta are 3 bucati de turta dulce delicioasa si personalizata, iar vinul este din gama Purcari, rosu sec.

Produsele noastre se pot personaliza asa cum iti doresti, astfel ca poti alege sa elimini produse sau sa adaugi altele pe care ti le doresti. Ne poti scrie dorintele tale, iar noi o sa facem tot posibilul sa ai produsul asa cum ti-l doresti pentru Craciun.

In colectia de Craciun de anul acesta gasesti o multime de variante de produse si le poti combina dum doresti pentru cadoul celor dragi.

Gasesti mai multe variante ale produselor din gama de Craciun chiar aici: https://www.sweetconcept.ro/product-category/delicii-pentru-craciun

Pentru intrebari sau comenzi ne poti scrie pe adresa office@sweetconcept.ro sau ne poti suna la numerele afisate pe site.