Despre noi

Despre atelierul de creatie dulciuri Sweet Concept

Sweet Concept – atelier de creatie dulciuri

Povestea atelierul Sweet Concept a inceput oficial in 2014 insa are in spate ani de pasiune si dedicatie pentru crearea celor mai rafinate dulciuri pentru cele mai gournet gusturi.

Produsele Sweet Concept sunt alegerea ideala pentru momente dulci de neuitat pentru toate ocaziile – nunti, botezuri, petreceri corporate, evenimente de lansare, workshops, cadouri personalizate pentru ocazii speciale sau pentru parteneri sau lansari de campanii cu mesaj dulce.

Dulciurile noastre sunt intotdeauna proaspete fiind realizate doar la comanda si pot fi personalizate.

Atelierul Sweet Concept este alegerea ideala pentru cele mai savuroase momente dulci, va oferim un pachet complet de servicii personalizate pentru momente speciale:

Candy bar – Sweet Corner

Consultanta – impreuna vom alege sortimentele, aromele si detaliile ce vor da o nota personala evenimentului si vor spune povestea voastra. Veti avea, desigur, ocazia sa degustati produsele pentru a va convinge ca atelierul nostru este alegerea ideala.

Sortimente speciale de dulciuri – aveti la dispozitie o gama variata de arome, texturi si culori: torturi, cupcakes, macarons, verines, marturii dulci sau produse create special pentru voi. Gusturile clientilor nostri ne ajuta sa descoperim noi combinatii delicioase.

Design candy bar – vom crea special pentru evenimentul vostru un decor chic pentru candy bar personalizat, in functie de tematica aleasa, pentru a da o nota de culoare si aroma evenimentului.

Drinks bar – pentru iubitorii de combinatii naturale, savuroase si sanatoase, atelierul Sweet Concept poate prepara o gama variata de limonade cu arome speciale si smoothie-uri colorate din fructe si chiar legume proaspete. Combinatiile 100% naturale va vor suprinde!

Junior Bar – toate sortimentele de cupcakes/prajituri/tarte/smoothie pot fi realizate si in varianta mini pentru juniorii de la eveniment. Pentru ei, echipa Sweet Concept va realiza dulciuri si bauturi sanatoase si delicioase care sa contina exclusiv ingrediente naturale si de inalta calitate, selectate cu grija si creativitate.

Torturi personalizate

Torturile Sweet Concept sunt realizate cu pasiune si atentie la detalii, arome si culori pentru a completa perfect evenimentul sau ocazia speciala. Torturile noastre contin exclusiv ingrediente naturale si de inalta calitate din care obtinem arome fine si deosebite completate de un design personalizat pentru evenimentul tau.

In Atelierul Sweet Concept va oferim o gama delicios de variata de blaturi si creme din care puteti alege combinatia preferata pentru cel mai savuros tort personalizat.

Tortul din visele tale poate fi realizat in atelierul Sweet Concept!

Ingrediente

Produsele realizate in atelierul Sweet Concept contin exclusiv ingrediente de inalta calitate si nu adaugam conservanti sau aditivi. Dulciurile noastre sunt intotdeauna proaspete fiind realizate doar la comanda.

Ne plac aromele naturale asa ca produsele realizate in atelierul Sweet Concept contin exclusiv ingrediente naturale si mereu proaspete. Aromele fine si deosebite ale produselor sunt garantate de grija noastra pentru ingredientele folosite: faina si ciocolata de calitate superioara, oua si fructe proaspete si arome 100% naturale, pana si pasta de zahar folosita la ornarea torturilor este preparata special la noi in laborator.

Ne place sa experimentam in atelier pentru a va putea oferi cele mai rafinate si inedite dulciuri ce imbina influente din bucataria international bogata in retete delicioase, cu inspiratie haut cuisine din retetele marilor maiestrii cofetari, pentru cele mai gourmet gusturi. Gusturile clientilor nostri ne ajuta sa descoperim mereu noi combinatii delicioase.

Ne vom asigura ca momentul dulce al evenimentului vostru o sa fie de vis!

From dream to Sweet Concept!