Warning: Declaration of Thumbnail_walker::start_el(&$output, $page, $depth, $args, $current_page) should be compatible with Walker_Page::start_el(&$output, $page, $depth = 0, $args = Array, $current_page = 0) in /home3/r39693swee/public_html/wp-content/themes/sweetconcept/functions.php on line 98

Warning: Declaration of Child_Wrap::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = NULL) in /home3/r39693swee/public_html/wp-content/themes/sweetconcept/functions.php on line 119

Warning: Declaration of Child_Wrap::end_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::end_lvl(&$output, $depth = 0, $args = NULL) in /home3/r39693swee/public_html/wp-content/themes/sweetconcept/functions.php on line 122
Produse noi in cel mai savuros candy bar - Sweet ConceptSweet Concept

Produse noi in cel mai savuros candy bar

Ne place sa experimentam in atelierul Sweet Concept pentru a va putea oferi cele mai rafinate si inedite dulciuri pentru momentele voastre speciale. Gama de delicii Sweet Concept are acum noi produse delicioase ce vin sa completeze aromele din candy bar – Delice Pops, Pavlova, Tendresse si Macardise.

Toate produsele realizate in atelierul Sweet Concept contin exclusiv ingrediente naturale de inalta calitate si nu adaugam conservanti sau aditivi. Dulciurile noastre sunt intotdeauna proaspete fiind realizate doar la comanda si sunt alegerea ideala pentru o gama variata de evenimente ce merita celebrate cu produse speciale.

Candy bar-ul Sweet Concept contine un mix savuros de produse proaspete, preparate din ingrediente de inalta calitatate – cupcakes, macarons, verines, tarte, minieclere, cake pops, biscuiti, torturi si acum noile delicii Delice Pops, Pavlova, Tendresse si Macardise dau un plus de aroma coltului dulce.

candy bar tematic

Delice Pops sunt jucause si delicioase, in interior te asteapta o prajiturica dintr-un blat delicat imbracat in ciocolata fina iar decorul aduce culoare dar si textura.

>> Blanc Delice

Prajiturica din blat morcov glasata in ciocolata alba si decorata cu zmeura.

Delice Pops

>> Choco & Vanille Delice

Prajiturica din blat de vanilie glasata in ciocolata cu lapte si decorata cu alune de padure Piemonte – cele mai bune din lume.

Delice Pops

>> Noir Delice

Prajiturica din blat de ciocolata glasata in ciocolata neagra si decorata cu fistic.

11-logo

Pavlova

Prajitura inspirata de gratia celebrei balerine Anna Pavlova, este un deliciu suprinzator si savuros – exteriorul crocant de bezea ascunde o umplutura fina de frisca vanilata iar fructele proaspete dau un plus de aroma.

Pavlova

Tendresse

Delicii din migdale de inalta calitate, insiropate, ce contin jeleu de mango si fructul pasiunii, capsuni, caramel sarat sau ciocolata. Sunt moi si delicate, fiecare bucatica este o adevarata placere.

tendresse

tendresse 

Macardise

O reinterpretare a faimosilor macarons, macardise sunt delicii umplute cu crema mousselin si cu fructe. Gustul clasic de macarons este astfel imbogatit de crema fina si de fructele proaspete, o aroma desavarsita si o alura plina de eleganta.

macardise macardise

Alege cel mai savuros candy bar pentru evenimentul tau, pentru oferte de candy bar personalizat asteptam cu drag mesaje la office@sweetconcept.ro.

Photo credits: Marius Dragne Photography 

 

Tag-uri: