Cozonac însiropat cu nuca si cacao – 1.4-1.5 kg

140,00 lei

Descriere

Cozonac însiropat cu nuca si cacao, un deliciu rafinat pentru masa festiva pe care o organizezi in acest an. Realizat dupa o reteta internationala, in care se impleteste traditionalul cu rafinamentul, acest cozonac este mai mult decat un simplu desert. Framantat, umplut, impletit manual cu multa atentie si dedicare, lasat la dospit atat cat trebuie, cozonacul insiropat este unul dintre cele mai comandate produse in aceasta perioada. Masa festiva pentru Craciun merita atentia voastra, iar cei dragi invitati pot gusta din deserturile noastre rafinate si realizate cu multa dedicare si pasiune.

Cozonac însiropat in cognac si glazurat, cu umplutura de nuca si cacao este desertul de poveste care nu lipseste de pe masa de Craciun sau din pachetele cadou oferite celor dragi.

Acest cozonac depaseste 1.4 kg, iar pretul lui este de 140 lei / bucata, iar la cererea ta putem adauga extra stafide sau rahat pentru un cost de 5 lei/ingredient.

Comenzile se plaseaza online pe adresa de email office@sweetconcept.ro sau telefonic la numarul afisat pe site.  Daca ai mai multe intrebari legate de reteta sau de prepararea acestui cozonac, nu ezita sa ne contactezi oricand. Pentru ca ne place sa facem parte din povesti frumoase, dulci si colorate, gasesti mai multe produse pe care le propunem pentru sarbatoarea cea mai frumoasa a anului chiar aici http://www.sweetconcept.ro/delicii-pentru-craciun