Warning: Declaration of Thumbnail_walker::start_el(&$output, $page, $depth, $args, $current_page) should be compatible with Walker_Page::start_el(&$output, $page, $depth = 0, $args = Array, $current_page = 0) in /home3/r39693swee/public_html/wp-content/themes/sweetconcept/functions.php on line 98

Warning: Declaration of Child_Wrap::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = NULL) in /home3/r39693swee/public_html/wp-content/themes/sweetconcept/functions.php on line 119

Warning: Declaration of Child_Wrap::end_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::end_lvl(&$output, $depth = 0, $args = NULL) in /home3/r39693swee/public_html/wp-content/themes/sweetconcept/functions.php on line 122
Tort Editie de Craciun - Sweet Concept Tort Editie de CraciunSweet Concept

Tort Editie de Craciun

129,00 lei

Description

Tort Editie de Craciun, L’Amour Framboise, un deliciu rafinat ce nu ar trebui sa iti lipseasca de pe masa festiva. Decorat elegant cu fulgi de nea in nuante pastelate, acest tort poate fi oferit cadou celor dragi.

L’Amour Framboise in editie de iarna, este tortul care are blat de ciocolata, mouse de ciocolata cu lapte si insertie de confit de zmeura.  Glazura alba poate fi colorata asa cum doresti, insa noi am preferat sa evitam colorantii alimentari de orice fel. Tortul se poate personaliza cu un mesaj ales de tine si se ambaleaza in cutie cadou.

Tort Editie de Craciun, L’Amour Framboise poate fi personalizat cu logo-ul companiei tale si poate ajunge la colaboratorii tai. Daca doresti sa personalizezi acest tort, nu ezita sa ne contactezi sa gasim impreuna solutia potrivita. Tort are 1 kilogram si este potrivit pentru 8-10 portii, pretull fiind de 129 lei.

In colectia de produse pentru Craciun gasesti o multime de alte variante, special create pentru tine: https://www.sweetconcept.ro/product-category/delicii-pentru-craciun.

Daca totusi nu ai gasit ce cautai, nu ezita sa ne scrii pe adresa de email office@sweetconcept.ro sau sa ne suni la numarul de pe site.

Acest tort este potrivit si pentru petrecerea dintre ani si poate fi personalizat ca atare.