Warning: Declaration of Thumbnail_walker::start_el(&$output, $page, $depth, $args, $current_page) should be compatible with Walker_Page::start_el(&$output, $page, $depth = 0, $args = Array, $current_page = 0) in /home3/r39693swee/public_html/wp-content/themes/sweetconcept/functions.php on line 98

Warning: Declaration of Child_Wrap::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = NULL) in /home3/r39693swee/public_html/wp-content/themes/sweetconcept/functions.php on line 119

Warning: Declaration of Child_Wrap::end_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::end_lvl(&$output, $depth = 0, $args = NULL) in /home3/r39693swee/public_html/wp-content/themes/sweetconcept/functions.php on line 122
Turta Dulce pentru Craciun - Sweet Concept Turta Dulce pentru CraciunSweet Concept

Turta Dulce pentru Craciun

13,00 lei

Description

Turta Dulce pentru Craciun in forma de poveste si imbracata de sarbatoare, este preferata voastra in aceasta perioada a anului. Realizata dupa o reteta traditionala, turta dulce are doar ingrediente naturale si este personalizata asa cum doresti. Se poate ambala induvidual sau in punguta de cate 3 bucati si poate fi cadoul perfect pentru cei dragi.

Produsele noastre se pot personaliza asa cum iti doresti, astfel ca poti alege sa elimini ingrediente sau sa adaugi altele pe care ti le doresti. Ne poti scrie dorintele tale, iar noi o sa facem tot posibilul sa ai produsul asa cum ti-l doresti.

Turta Dulce pentru Craciun poate fi personalizata inclusiv cu logo-ul companiei tale si poate face parte din cadoul pentru Craciun.

In colectia de anul acesta am propus culori pastelate cu accente de argintiu sau auriu. Turta dulce poate avea diferite forme si se poate realiza si in culorile clasice ale Craciunului – rosu, verde si alb.

Pentru comenzi sau intrebari, nu ezita sa ne scrii pe adresa office@sweetconcept.ro sau sa ne suni la numerele de telefon afisate aici.

Gasesti intreaga colectie cu produse pentru Craciun chiar aici: https://www.sweetconcept.ro/product-category/delicii-pentru-craciun

Daca nu te-ai convins, te asteptam sa ne faci o vizita la atelierul nostru dulce si sa te convingi de calitatea ingredientelor noastre.