Strawberries 5 Senzation

Description

Strawberries 5 Senzation este cadoul deosebit pe care il poti darui femeii iubite din viata ta. Acesta contine 20 de capsuni glasate in ciocolata belgiana, decorate cu perlute si foita de aur pretioasa. Cei 5 trandafiri sunt asezati pentru un plus de rafinament, iar cutia in nuante perlate face ca acest cadou sa fie unic.

Strawberries 5 Senzation este in editie limitata si poate fi comandat pe adresa office@sweet concept. Pretul acestei cutii este de 179 lei/bucata si se comanda cu minim 48 de ore inainte de a fi livrata. La cerere se poate personaliza, capsunile putand fi realizate in alte nuante de culori, de asemenea si trandafirii. Este un cadou deosebit, fiind un rasfat si un deliciu rafinat pentru gusturi pretentioase. Pentru 1-8 MArtie, pentru Ziua Indragostitilor sau doar atunci cand vrei sa ii spui cat de mult o iubesti, acest cadou este cea mai potrivita varianta.

Daca doresti, putem atasa un mesaj scris manual, o felicitare sau orice altceva iti doresti. Aroma deosebita a capsunilor capsulate in cioclata belgiana si mireasma trandafirilor se regasesc in acest cadou unicat.