Warning: Declaration of Thumbnail_walker::start_el(&$output, $page, $depth, $args, $current_page) should be compatible with Walker_Page::start_el(&$output, $page, $depth = 0, $args = Array, $current_page = 0) in /home3/r39693swee/public_html/wp-content/themes/sweetconcept/functions.php on line 98

Warning: Declaration of Child_Wrap::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = NULL) in /home3/r39693swee/public_html/wp-content/themes/sweetconcept/functions.php on line 119

Warning: Declaration of Child_Wrap::end_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::end_lvl(&$output, $depth = 0, $args = NULL) in /home3/r39693swee/public_html/wp-content/themes/sweetconcept/functions.php on line 122
Tort Noisetier - Sweet Concept Sweet Concept Tort NoisetierSweet Concept

Tort Noisetier

110,00 lei

Description

Tort Noisetier este desertul pe care il recomandam iubitorilor de ciocolata care in combinatie cu caramelul si alunele de padure creeaza un gust greu de uitat. Acest tort, pe langa aspectul apetisant, are o textura interesanta si un gust desarvarsit.

Tort Noisetier are la baza blat Daquoise cu alune de padure, mousse de ciocolata neagra si insertie de caramel cu alune de padure. Glazura delicioasa care imbraca acet tort este de tip gianduja cu bucati de alune de padure. Secretul acestui tort este gustul intens al ciocolatei belgiene de cea mai buna calitate. Glazura din ciocolata Gianduja are la baza pasta de alune de padure pentru un gust deosebit.

Decorul acestui tort poate varia si poate fi personalizat asa cum doresti. Acest tort poate fi compozitia perfecta pentru torturile personalizate chiar si pe etaje.

Cantitatea minima la care se poate realiza este de 1,5 kilograme, iar pretul este exprimat pe kilogram. Pentru acest tort, recomandarea noastra este de 120-150 de grame de invitat, astfel pentru 10 persoane, tortul ar trebui sa fie de 1,5 kilograme optim.

Daca nu te-ai convins, te asteptam oricand sa programezi o degustare pentru aceasta compozitie si sa te asiguri de alegerea potrivita.

Gasesti mai multe variante de torturi pe baza de mousse chiar aici: https://www.sweetconcept.ro/produse/mousse-sublime