fbpx

Saveur Sublime- colectie statement in aromele iernii

Atelierul Sweet Concept va propune pentru sarbatorile de iarna o colectie speciala de torturi statement cu arome specifice si combinatii savuroase inspirate din retetele cofetarilor parizieni.

Colectia Saveur Sublime cuprinde 7 torturi si monoportii ce contin mousse-uri si insertii delicioase de citrice, vin rosu, creme brulee, ciocolata, fiecare tort este o simfonie de arome si texturi.

monoportii-logo

Torturile Sweet Concept sunt realizate cu pasiune si atentie la detalii, arome si culori pentru a completa perfect sarbatorile de iarna petrecute alaturi de cei dragi. Torturile Saveur Sublime contin exclusiv ingrediente naturale si de inalta calitate selectate cu grija si preparate cu dragoste in atelierul Sweet Concept.

Pentru evenimente speciale, torturile si monoportiile pot fi personalizate cu logo sau mesaj, pentru a deveni cel mai dulce cadou de sarbatori. Torturile colectiei Saveur Sublime, ca toate deliciile Sweet Concept, sunt intotdeauna proaspete fiind realizate doar la comanda.

1.Noisetier

Blat Daquoise cu alune, mousse ciocolata neagra si insertie de caramel cu alune de padure, glazura Gianduja cu bucati de alune de padure.

tort noisetier

2. Soleil Deluxe

Blat migdale cu lamaie, sirop kalamansi, mousse ciocolata alba si insertie de cremeux cu kalamansi.

2-logo

3. Majestique

Blat migdale cu pere posate in vin, mousse alb cu portocale si scortisoara si insertie de vin rosu aromat.

1-logo

4. Citrus Bouquet

Blat migdale cu limeta, sirop cu Cointreau, mousse de grapefruit si insertie de portocale cu Cointreau.

2_1-logo

5. Cafessence

Blat vienez, crocant de cafea, sirop de cafea, mousse ciocolata neagra si insertie de crème brülée cu cafea.

2-logo

6. Chocomagique

Blat de ciocolata, mousse de ciocolata cu lapte si insertie de crema de portocale cu confit de portocale.

1-logo

7. Chocolathe

Crocant de pralina, blat moale de ciocolata, mousse de ciocolata cu lapte si insertie de parfait de ciocolata cu ceai Earl Grey.

1-logo

Photo credits: Marius Dragne Photography 

Tag-uri: