Tortul de vis pentru nunta ta

Tortul este unul dintre acele detalii care dau personalitate evenimentului si spun povestea voastra iar alegerea tortului perfect pentru nunta ta poate fi o provocare. Pe langa aspectul deosebit, conteaza detaliile personalizate si, la fel de importanta, savoarea din fiecare lingurita.

Anul 2016 si marii creatori de dulciuri aduc in tendinte o selectie deosebita de torturi personalizate pentru toate preferintele. Daca ai nevoie de inspiratie pentru tortul tau, am selectat mai jos cateva:

1. Torturi care spun o poveste

Din ce in ce mai multe cupluri isi doresc un tort care sa le spuna povestea de dragoste. Daca aveti si voi romanta voastra o puteti ilustra cu detalii personalizate ce vor face tortul unic.

love story cake

2. Torturi ce reflecta eleganta anilor ’50

Pentru viitoarele mirese care prefera un tort fin si elegant, torturi rafinate inspirate din tendintele anilor ’50 sunt alegerea ideala.

tort elegant anii 50

3. Torturi cu detalii florale

Nuntile cu accent pe detaliile florale continua sa fie foarte apreciate. Tortul poate fi decorat cu flori si petale pastelate din zahar sau chiar aranjamente naturale.

tort flori

4. Torturi nonconformiste

Pentru cei indrazneti, tortul anului 2016 nu este nicidecum in culori pastelate si cu decor clasic. Poti alege pentru nunta ta un tort in culori tari si un design unic.

tort personalizat travel

 

5. Torturi naked

Torturile naked, adica fara sa fie imbracate in pasta de zahar, se mentin si in tendintele acestui an. Daca iti doresti o nunta cu tematica rustica dar nu numai, poti alege cu incredere un tort naked decorat din plin cu fructe si flori.

tort naked

6. Torturi delicate cu dantela

Torturile cu detalii fine de dantela sunt foarte apreciate de catre cei ce isi doresc o nunta plina de eleganta. Tortul poate fi decorat cu modelul de dantela folosit la rochia de mireasa, un detaliu subtil dar rafinat.

tort si monoportii

 

7. Torturi cu detalii sclipitoare

Torturile cu detalii subtile de auriu sau argintiu pot completa perfect o nunta de vis. Daca doresti sa aduci un plus de stralucire momentului alege un tort cu detalii sclipitoare dar discrete.

tort golden

8. Torturi in nuante pastelate de roz

Daca ai ales pentru nunta ta un decor romantic, poti alege un tort in nuante pastelate de roz cu detalii rafinate si delicate.

tort roz pastel

Tortul din visele tale poate fi realizat in atelierul Sweet Concept! Iti oferim o gama variata de blaturi, creme si arome pentru a-ti alege preferatele, din care noi apoi vom crea un tort personalizat de vis. Ingredientele folosite in atelierul nostru sunt de inalta calitate si pentru ca ne plac aromele naturale, nu adaugam conservanti sau aditivi.

Cea mai savuroasa gama de torturi la comanda in Bucuresti!

Daca te casatoresti in 2016 profita de reducerea promotionala de 10% pentru torturi de nunta si botez, valabila pentru comenzile plasate pana pe 15 martie pentru cele mai savuroase torturi personalizate Bucuresti! 

 

Tag-uri: