Culorile anului 2016

La inceputul lunii decembrie, Institutul Pantone, autoritatea internationala in domeniul culorilor, a anuntat nuantele vedeta pentru anul 2016 – Rose Quartz & Serenity sau PANTONE 13-1520 & PANTONE 15-3919.

Rose-Quartz-Wedding-Pantone-Spring-2016

Incepand cu anul 2000, Institutul Pantone desemneaza nuanta sau culoarea ce va predomina in urmatoarele 12 luni in industria modei, cea a obiectelor decorative si in cadrul evenimentelor. Pentru prima oara, culoarea generica pentru noul an este defapt o combinatie de nuante, autorii tendintei precizand ca acest amestec de culori reprezinta un antidot foarte bun pentru societatea contemporana, plina de stres si griji. Este o combinatie perfecta pentru omul zilelor noastre, care cauta atentie si bunastare, dar si siguranta.

Rose Quartz & Serenity demonstreaza echilibru intre o nunta calda de albastru si un roz linistitor, contestand astfel perceptiile traditionale in ceea ce priveste asocierea cromatica. Mai mult de atat, aceasta combinatie reflecta fluiditatea si egalitatea de gen spre care tinde consumatorul contemporan.

Daca va doriti o nunta dupa ultimele tendinte, puteti integra cu usurinta aceste nuante in vestimentatie, decor, aranjamente florale si nu in ultimul rand, in dulciurile ce vor completa si vor da savoare evenimentului. Impreuna, Rose Quartz si Serenity demonstreaza un echilibru inerent intre o nuanta calda de roz si albastrul mai rece, dar calm, reflectand armonie si o stare de bine.

Pantone-Spring-2016-Serenity logo

Echipa atelierului Sweet Concept poate transforma aceste nuante in cele mai inedite si savuroase dulciuri ce vor da o nota personala evenimentului si vor spune povestea voastra.

colaj-articol

 

 

Tag-uri: