Cel mai savuros candy bar personalizat pentru evenimentul tau!

Orice eveniment devine mai interesant, mai savuros si mai colorat atunci cand descoperi coltul dulce plin de prajituri, acadele, tarte, toate proaspete si delicioase! Candy bar-ul a devenit nelipsit de la petreceri – nunti, botezuri, aniversari sau evenimente corporate, toate ocaziile sunt celebrate cu deserturi delicioase care fac invitatii sa tot revina la coltul dulce cu entuziasm de copil.

candy bar personalizat

Daca iti doresti un candy bar de vis pentru evenimentul tau poti apela cu incredere la atelierul de creatie dulciuri Sweet Concept, oferim pachet complet de servicii personalizate pentru momente speciale. Impreuna cu consultantii nostri vei alege sortimentele, aromele si detaliile ce vor da o nota personala evenimentului iar apoi echipa atelierului se va ocupa de toate pregatirile ce tin de candy bar.

3 logo

Pachetul include prepararea deserturilor alese si partea de candy bar design, adica amenajarea coltului dulce in locatie si decorul tematic, totul personalizat pentru evenimentul tau.

12 logo

Candy bar-ul Sweet Concept contine un mix savuros de produse proaspete, preparate din ingrediente de inalta calitatate – cupcakes, macarons, verines, tarte, minieclere, cake pops, biscuiti, torturi, toate aranjate pe platouri si tavi care redau tematica evenimentului. Candy bar-ul este personalizat in functie de numarul invitatilor si de preferintele gazdelor, consultantii Sweet Concept se vor asigura ca mixul propus este ideal pentru evenimentul tau si ca fiecare invitat isi va gasi desertul preferat.

candy bar personalizat

Pana la 31 mai cel mai savuros candy bar personalizat este cu 10% mai accesibil! 

Pentru oferte de candy bar personalizat asteptam mesajul tau la office@sweetconcept.ro, te rugam sa incluzi cateva detalii precum numarul invitatilor, tematica aleasa, data evenimentului si orice alt detaliu care vrei sa personalizeze momentul dulce.

21       macarons logo 3

Tag-uri: